• Szülői értekezlet

          • Tiszelt Szülők!

            Értesítjük Őnőket, hogy 2023. szeptember 19-én (kedden) iskolánkban szülői értekezletet tartunk.

            15:00 órakor kezdődik az össz-szülői értekezlet az iskola éttermében, majd ezt követően kb.16:00 órától az osztályfőnökök megtartják az osztálytermekben az osztályszülői értekezletet.

            Minden szülőt, nagyszülőt, törvényes képviselőt szeretettel várunk!

          • Információk a tanévkezdésről

          • Tisztelt Szülők!

            A 2023/2024-es tanévvel kapcsolatos legfontosabb  tudnivalók:

            1. A 2023/2024-es tanév ünnepélyes tanévnyitója 2023. szeptember 4-én 8:00-kor kezdődik az iskola udvarán. Ezt követően az osztályfőnökök megtartják az első osztályfőnöki órát. A tanulók megkapják a szükséges tankönyveket, füzeteket és a következő (keddi) nap órarendjét. Továbbá megkapják a beiratkozási lapot az ebédre ill. további nyomtatványokat, melyet kérünk másnapra kitöltve, aláírva visszaküldeni (azt már hétfőn meg kell mondani, hogy kedden kérnek-e ebédet). A gyerekek az első napon kb. 10:00-kor mehetnek haza – az utazó tanulókat busz fogja hazaszállítani.

             

            2. 2023. szeptember 5-én (kedden) szintén osztályfőnöki órákkal kezdjük a tanítást, ahol a tanulókkal átismételjük az iskola házirendjét, megkapják a kulcsokat a cipősszekrényhez, az ellenőrző könyvet, információt kapnak az induló szakkörökről és a befizetésekről. Kérjük, hogy a gyermekek hozzák a váltócipőt, tornaruhát és egészségügyi táskát.

             

            3. A tanulók ebédjét továbbra is az állam támogatja, tehát minden tanuló számára ingyenes. Nyomatékosan kérjük a szülőket, hogy ha a gyermek hiányzik a tanításról, mindenképp jelentsék ki az ebédről, különben az ebédet utólagosan ki kell fizetni! A kijelentést meg lehet tenni személyesen az iskolakonyhán, vagy a 036 7787 241 (vezetékes) ill. 0905 705 786 (mobil) telefonszámon, akár SMS-ben is.

             

            4. A 2023/13765:1-A1810 sz. miniszteri rendelet alapján 2023. szeptember 1-től az iskolában nincs szükség a tünetmentességről szóló nyilatkozatra. A rendelettel összefüggésben megszűnik a lehetőség, hogy a szülő a Szociális Biztosítóban igényelje gyermekére az ápolási díjat.

             

            5. Továbbra is érvényes az a rendelet, hogy betegség esetén a szülő legtöbb 5 egymást követő tanítási napról való hiányzást igazolhat. Több, mint 5 nap hiányzása esetén orvosi igazolásra van szükség.

             

            6. Iskolánkban megelőzés céljából továbbra is fokozottan fogjuk figyelni a gyermekek egészségi állapotát. Abban az esetben, ha a gyermeknek bármilyen megbetegedésre utaló tünete van (láz, erős nátha, köhögés), értesítjük a szülőt (törvényes képviselőt), és a gyermeket haza kell vinni.

             

            Köszönjük az együttműködést!

            Szeretettel várjuk diákjainkat, szüleiket és az iskolabarátokat 2023. szeptember 4-én, az ünnepélyes tanévnyitóra.

            Tisztelettel:

             az iskola vezetősége

        • Cím

        • Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a T9 országos tesztelés miatt 2024. március 20-án (szerdán) az 5-8. évfolyamos tanulók IGAZGATÓI SZABADNAPOT kapnak.

          A tanítás 2024. március 21-én (csütörtökön) folytatódik.

          Megértésüket köszönjük.