• Év eleji tesztelés az iskolában

          • Tisztelt Szülők!

            A 2021/2022-es tanév megkezdése előtt a tanulók és az iskolai alkalmazottak egészsége és biztonsága érdekében a SZK iskolaügyi minisztériuma nyomatékosan javasolja, hogy a tanulók és az iskolai alkalmazottak COVID-19 tesztelésen vegyenek részt.

            • A tanév elején a minisztérium lehetővé teszi a tanulók önkéntes tesztelését. Ezen az egyszeri, ingyenes gargalizálós PCR tesztelésen minden tanuló részt vehet, azok is, akik be vannak oltva, vagy túlestek a COVID-19 betegségen. A gargalizálós tesztelésre 2021. 9. 2-a és 9. 5-e között, valamelyik napon kerülne sor az iskolában. A PCR teszt eredményéről a szülő 72 órán belül kapja meg az értesítést.
            • A tanév folyamán a szülőknek lehetőségük lesz a gyermekük önkéntes öntesztelésére Ag (antigén) tesztekkel otthoni környezetben. Az otthoni tesztelés iránt érdeklődő szülők ingyenesen 25 db-os tesztcsomagot kapnak. Az Ag tesztcsomagot is minden tanuló számára lehet kérni, annak is, aki be van oltva, vagy átesett a Covid-19 betegségen. Ha a szülő úgy dönt, hogy él a lehetőséggel, és gyermekét otthon teszteli, javasolt ezt minden hétfőn és csütörtökön reggel megtenni, ill. bármikor, ha a gyermeknél a Covid-19 betegségre utaló tünetet észlel. A tesztek átvételéről és használatáról a későbbiekben értesítjük Önöket.

            Kérjük a szülőket, hogy legkésőbb 2021. augusztus 25-ig (szerda) tudassák az osztályfőnökkel, hogy kérik-e gyermekük számára a

            1. tanév eleji, egyszeri, ingyenes gargalizálós PCR tesztelést az iskolában
            2. 25 db-os ingyenes tesztcsomagot az otthoni Ag teszteléshez.

             

            Köszönjük az együttműködést, és jó egészséget kívánunk!

        • Cím

        • Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a T9 országos tesztelés miatt 2024. március 20-án (szerdán) az 5-8. évfolyamos tanulók IGAZGATÓI SZABADNAPOT kapnak.

          A tanítás 2024. március 21-én (csütörtökön) folytatódik.

          Megértésüket köszönjük.